Kvalitet och noggrannhet
Hög flexibilitet
Mer än 80 års erfarenhet

Metallfjädrar till alla behov

Vi har över 75 års erfarenhet inom tillverkning av trådämnen och tekniska precisionsfjädrar som t.ex. spiralfjädrar. Vi tillverkar både små och medelstora serier av metallfjädrar och kan leverera från dag till dag.

Vår maskinpark består av moderna CNC-styrda maskiner samt en avdelning där lindningen sker för hand och där fjädrar tillverkas styckvis.

Spiralfjädrar, användning och utformning

Spiralfjädrar är utformade efter en plan kurva och formas av tråd med cirkelformat eller rektangulärt tvärsnitt. Spiralfjädrar användas bl.a. i klockor och mätinstrument och tillverkas av olika bronslegeringar.

Alla fjädrar tillverkas enligt ISO 9002

Vår produktion sker endast med material som uppfyller gällande krav på fjäderproduktion. Vårt kvalitetsstyrningssystem gör att vi kan säkerställa att våra metallfjädrar lever upp till de gällande kvalitetskraven och därmed till ISO 9002.

Vill du få en offert på spiralfjädrar eller en annan typ av metallfjädrar eller vill du bara ha mer information om våra olika produkter? Du är alltid välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller genom att ringa oss på telefon +45 36 70 14 68.

Få ett oförbindligt erbjudande

"*" indicates required fields

Consent
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kontakt