Kvalitet och noggrannhet
Hög flexibilitet
Mer än 80 års erfarenhet

Vårt erbjudande

Vi utvecklar och tillverkar alla typer av fjädrar för alla typer av verksamheter. Med över 75 års erfarenhet av utveckling och produktion av fjädrar har vi rätt erfarenhet och expertis för att hjälpa ditt företag.

Ring till oss på telefon +45 36 70 14 68 och låt oss diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag. Eller fyll i kontaktformuläret här och skicka oss ett meddelande. Så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Få ett oförbindligt erbjudande

"*" indicates required fields

Consent
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Utveckling och produktion till företag

Frederiksberg Fjederfabrik är rätt samarbetspartner för företag som behöver specialtillverkade fjädrar till sin produktion. Dra nytta av vår långa erfarenhet och låt oss delta i utvecklingsarbetet med dina fjädrar.

Modern produktion

Vår produktion omfattar både moderna CNC-styrda maskiner och en manuell avdelning för prototyptillverkning. Därmed kan vi säkerställa en hög flexibilitet samtidigt som fjädrarna uppfyller ISO 9002-standarder.

Den kompetens och erfarenhet som vi har samlat på oss under åren kombinerat med vår maskinpark och vår omfattande kunskap gör att vi kan tillhandahålla snabba leveranser av både serietillverkade produkter och prototyper.

Varför välja oss?

Efter mer än 80 år av samarbeten med en lång rad företag inom många olika branscher vet vi vad som krävs för ett gott samarbete.

Våra främsta styrkor:

  • Snabba leveranser
  • Exakta leveranser (vi har bästa betyg från våra fasta kunder)
  • Hög kvalitet
  • Små och medelstora serier samt produktion av enstaka artiklar.
  • Mycket konkurrenskraftiga priser

Ge oss en chans – vi ser fram emot att leva upp till dina förväntningar.

Vill du ha ett erbjudande från oss? Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär eller kontakta oss på telefon +45 36 70 14 68.

Kontakt