Frederiksberg Fjederfabrik

36 70 14 68 Skriv meddelande

Kvalitet och noggrannhet
Hög flexibilitet
Mer än 75 års erfarenhet

Dragfjädrar till olika ändamål

Dragfjädrar har den egenskapen att de kan lindas med förspänning, vilket är den kraft som krävs för att fjädern ska börja dras ut. Dragfjädrar kan tillverkas med olika typer av öglor, t.ex. tyska öglor, engelska öglor, lösa öglor, sidoöglor och platta öglor. De vanligaste öglorna är tyska öglor, sidoröglor samt engelska öglor, Den tyska öglan är den starkaste.

Dragfjädrarna kan också tillverkas med krokar i många olika längder och utformningar. Istället för öglor och krokar kan man även använda gängade insatser i ändarna när fjädern ska tåla hög dynamisk dragkraft. I gängade insatser kan man sätta i en lös ögla/krok eller gängade insatser/bultar.

Dragfjädrar enligt ISO 9002

I vår produktion använder vi endast material som uppfyller alla krav på området. Genom vårt kvalitetsstyrningssystem (ISO 9002) säkerställer vi att alla våra dragfjädrar lever upp till de gällande kvalitetskraven.

Vill du få en offert på dragfjädrar eller vill du ha mer information om våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär eller ringa på telefon  36 70 14 68 .

Få ett oförbindligt erbjudande
Vänligen skriv ditt namn
Vänligen skriv telefonnummer eller e-post Vänligen skriv telefonnummer eller e-post

Din information lämnas inte till tredje part.